Blogin esittely ja pelisäännöt

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta.  Haluamme edistää suomalaista yrittäjyyttä ja yritystoiminnan jatkuvuutta.  Uskomme siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Hyvä kasvattaa hyvää.
 
Julkaisemme blogissa Elon asiantuntijoiden ja johdon kirjoituksia työeläkevakuuttamisesta sekä työelämän laadun kehittämisestä.  Kokoamme sivustolle myös muissa sosiaalisissa medioissa julkaistua materiaalia.
 
Kaikkia Elon blogissa julkaistuja kirjoituksia voi kommentoida.  Railakaskin mielipiteiden vaihto on sallittua, kunhan muistat noudattaa kommenteissasi hyviä tapoja ja kunnioittaa toisten mielipiteitä.
 
Elon blogi on esimoderoitu.  Loukkaavia tai rasistisia kommentteja sekä linkkejä  asiattomaan materiaaliin emme salli.  Elon blogi on väärä paikka myös kolmansien osapuolien tai muiden yritysten markkinoinnille. Pyrimme julkaisemaan kommentit  niin pian kuin mahdollista. Kommentteja tarkastetaan ja julkaistaan arkisin klo 9 - 16. Varaamme itsellemme  oikeuden jättää asiattomat  kommentit julkaisematta.