Puolitoista vuotta, jotka olen työskennellyt Elossa ovat vahvistaneet käsitystäni siitä, että nuoret ovat melko hukassa Suomen eläkejärjestelmän kanssa. Tietämys rajoittuu pitkälti siihen, että palkasta lähtee osa työeläkemaksun muodossa ja eläkettä saa joskus vanhana ihmisenä, jos silloinkaan.

Lue lisää

Tutkitusti työn merkityksellisyys korostuu huippuosaajan sitoutumisessa. Työeläkeyhtiössä merkityksellisyys löytyy tulevaisuuden turvaamisesta ja työ on tärkeää niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Itse näen myös yhdessä kehittämisen ja tiedon jakamisen merkittävinä sitoutumista edistävinä tekijöinä.

Lue lisää

Sitra isännöi keskiviikkona 13. kesäkuuta Helsingissä Suomen ilmastohuippukokouksen yhdessä Ulkopoliittisen instituutin sekä Ilmastopaneelin kanssa. Kaikkiaan osallistujia tilaisuudessa oli lähes 500. Kansainvälisinä puhujina oli paikalle kutsuttu muun muassa Pariisin ilmastokokouksen puheenjohtaja ja Ranskan entinen pääministeri Laurent Fabius ja Norjan elinkeinoelämän keskusliiton johtaja Kristin Skogen Lund. Koko Ilmastohuippukokouksen avasi Suomen tasavallan…

Lue lisää

Ladataan…