Kevään 2019 yhtiökokouskausi on Suomessa lopuillaan. Elo osallistui yli 50 yhtiön yhtiökokoukseen Suomessa. Pääosin kausi on sujunut perinteiseen tyyliin, mutta havaittavissa on ollut myös muutoksen tuulia. Suomen ulkopuolella yhtiökokouskausi on monilla alueilla vasta alussa. Tulemme olemaan mukana yli sadassa yhtiökokouksessa kansainvälisesti mukaan lukien kehittyvät markkinat.

Lue lisää

Suomen pääomasijoitusyhdistys (FVCA) julkaisi maaliskuun lopussa (26.3.) vuoden 2018 tilastot suomalaisten startupien ja varhaisen vaiheen kasvuyhtiöiden rahoituksesta. Tilastoja lukiessa on erityisen ilahduttavaa huomata, kuinka kotimaisten varhaisen vaiheen yhtiöiden saama rahoitus on kasvanut tasaisesti vuodesta 2011 alkaen ja ylti jälleen uuteen ennätykseen, 479 miljoonaan euroon, vuonna 2018.

Lue lisää

Eläketurvakeskus julkaisee muutaman vuoden välein pitkän aikavälin laskelmat eläkemenojen ja etuuksien kehityksestä. Vuoden 2018 laskelmat eivät sisältäneet suuria yllätyksiä. Työeläkejärjestelmän rahoituksellisen kestävyyden näkökulmasta tärkeimpiä asioita ovat sijoitustuotot, ansiokehitys ja työllisten määrä.

Lue lisää

Anna tänään työkaverillesi ystävänpäivälahja – mutta unohda suklaat ja sydämet. Sen sijaan kehu ja kiitä! Osoita arvostavasi häntä ja hänen työpanostaan. Kerro, missä työkaverisi on onnistunut tai kehittynyt. Vaikka vastaanotto olisi hämmentynyt ja jopa nolostunut, älä välitä, vaan anna tulla lisää. Mielellään niin, että kollegasi esimies on kuuloetäisyydellä.

Positiivinen palaute…

Lue lisää

Ladataan…