5 vinkkiä hyvään henkilöstöjohtamiseen

  1. ​​​​​Pidä yllä iloista, tehokasta asennetta. Kun ilmapiiri on innostava, työntekijät viihtyvät ja jaksavat paremmin.
  2. Ole kiinnostunut työntekijöiden jaksamisesta. Sähkötoimisto Murtolassa otetaan tosissaan työntekijöiden jaksaminen ja annetaan työntekijöille vinkkejä oikein syömiseen, liikkumiseen ja töistä palautumiseen. Työntekijät saavat liikuntaseteleitä ja koko henkilöstö käy yhdessä virkistysmatkoilla.
  3. Kehu ja kannusta. Työntekijöiden innostaminen kehumisella oikeassa paikassa oikeaan aikaan lisää työtyytyväisyyttä. Sähkötoimisto Murtolassa henkilöstön osaamista kehitetään säännöllisesti järjestettävillä koulutuksilla, joissa käydään läpi yrityksen arvoja, palvelutilanteita ja teknistä puolta.
  4. Kuuntele. Lappalainen aloittaa työaamut leppoisalla kahvihetkellä työntekijöiden kanssa. Aamukahvin lomassa vaihdetaan kuulumiset. Lappalaisen mielestä on tärkeää olla mukana työntekijöiden arjessa ja kuunnella heitä.
  5. Rakenna luottamusta. Työnantaja rakentaa luottamusta henkilöstöönsä olemalla avoin ja rehellinen. Lappalaisen ukkivainaan sanoin: ”Rehellinen ja nöyrä pitää olla, mutta nöyristelemään me ei ruveta!”

Vinkit antoi yrittäjä Mika Lappalainen.
Lue asiakkaamme Sähkötoimisto Murtolan tarina >