Synnyttää innovatiivista ajattelua, suojaa Alzheimerilta ja laskee tehokkaasti stressitasoa – kuulostaa listalta ihmelääkkeen vaikutuksia! Kyse on kuitenkin vanhasta kunnon kirjasta ja lukemisen hyödyistä aivoillesi ja hyvinvoinnillesi.

Lue lisää
  1. Hoida talouspuoli fiksusti. Huolehdi käytännönasioista: laskuta ajoissa ja maksa verot. Palkkaa hyvä kirjanpitäjä, mutta pysy myös itse ajan tasalla talousasioistasi!
  2. Hinnoittele oikein. Laske työllesi arvo ja laskuta sen mukaisesti. Ota hinnoittelussa huomioon kulut ja että sinulla on varaa sairastaa ja lomailla.
  3. Pidä huolta omasta hyvinvoinnistasi. Sinä olet yrityksesi.
  4. Keskity olennaiseen
Lue lisää

Export Makerin Jonne Pöyhtäri listasi 5 vinkkiä, jotka kansainvälistymistä suunnittelevan yrityksen kannattaa käydä kohta kohdalta läpi.

  1. Kartoita lähtötilanne ja oma osaaminen. Onko tuote ja palvelu kunnossa? Onko talossa myyntiosaamista ja markkinatietoutta, vai tarvitaanko ulkopuolista apua?
  2. Tee kotiläksysi. Kansainvälistymistä tavoittelevan ei kannata luottaa hakuammuntaan. Perehdy markkinaan, johon olette menossa. Tee perusteellinen…
Lue lisää

Ladataan…