Ville Heikkilän vinkit pienyrittäjälle, joka haluaa erottautua kilpailijoista:

  1. Yrittäjä on itse firmansa paras käyntikortti. Se, että pystyy antamaan kasvot yritykselleen, on iso valttikortti suurempiin kilpailijoihin verrattuna. Kannattaa olla rohkea ja uskaltaa olla esillä ja erottautua.
  2. Verkostoidu ja inspiroidu. On turhaa jämähtää omaan toimipisteeseensä ja toimialaansa: käy kulkemassa erilaisissa tapahtumissa, joista…
Lue lisää

Moni suomalainen yritys antoi 100-vuotiaalle Suomelle oman lahjansa, niin myös Elo. Elon lahja 100-vuotiaalle Suomelle oli tarjota vuodeksi sadalle suomalaiselle luokalle ilmaiseksi käyttöön Mightifier-sovellus, joka on työkalu kiusaamisen ehkäisemiseen. Sovelluksen käyttökokemukset ovat olleet hienoja, vuoden lopulla 96 prosenttia luokkien oppilaista kertoi, että heillä on useampi kuin yksi kaveri luokalla ja kiusaaminen on vähentynyt.

Lue lisää
  1. Mieti tarkkaan, millä alueella tai alueilla aiot toimia. Jos myöhemmin haluatkin laajentaa yrityksesi toimintaa, täytyy lisäluvista maksaa ja niiden hyväksymisiä odottaa, joskus kauankin.
  2. Perehdy kilpailutilanteeseen. Markkinoilla toimii paljon pieniä yrityksiä ja niitä tulee koko ajan lisää. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, millä alueella olisi tilaa ja markkinarakoa.
  3. Selvitä etukäteen, minkälaisia lupia
Lue lisää

Ladataan…