1. Luo skaalautuva konsepti, jotta se on helppo toteuttaa uudessa ympäristössä. Ulkomailla tulee vastaan niin monia taisteluita, että yksikin vähemmän helpottaa työtäsi.
  2. Mieti tarkkaan, miksi haluat laajentaa toimintaasi ulkomaille. Moni ajattelee, että niin täytyy tehdä, mutta laajentaa voi myös Suomessa.
  3. Ole valmis joustamaan. Monet yrittäjät ovat niin ylpeitä tuotteistaan, että he…
Lue lisää

Osittainen varhennettu vanhuuseläke on eläkeuudistuksen mukanaan tuoma uusi eläkemuoto, jossa osan kertyneestä eläkkeestä voi ottaa maksuun jo ennen vanhuuseläkkeelle siirtymistä. Teimme tutkimuksen osittaiselle vanhuuseläkkeelle jääneistä selvittääksemme miksi he ovat päätyneet hakemaan sen ja jatkavatko he työskentelyä osittaisen vanhuuseläkkeen rinnalla.

Lue lisää
  1. Testaa ideasi. Älä anna epäuskon horjuttaa yritysideaasi. Keskustele ideasta ihmisten kanssa ja muista, että epäilijöitä on aina.
  2. Kokoa verkosto. Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka uskovat sinuun ja suhtautuvat yrittäjyyteen positiivisesti. Varsinkin muut yrittäjät ovat kullanarvoisia verkostossasi.
  3. Opiskele. Käy kursseilla, jotka vahvistavat osaamistasi yrittäjyyden eri osa-alueilla. Kurssien ja opintojen kautta voit rakentaa…
Lue lisää

Ladataan…