Luonteenvahvuudet löytyvät jokaisesta ihmisestä, mutta ihmiset eroavat niiden tunnistamisessa ja hyödyntämisessä. Vahvuutensa tuntevia työntekijöitä tarvitaan tulevaisuuden työelämässä erityisesti sen muuttuvan luonteen vuoksi. Digitalisaation vuoksi työelämä muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Työeläkeyhtiö Elon HR Partner Annette Lius tietää, mitä tulevaisuuden työntekijöiltä odotetaan.

Lue lisää

Esitimme Yrittäjän päivän aamu Elossa -tapahtuman osallistujille 12 kysymystä yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esiintyneen Ponder Nobs Oy:n yrittäjän Petri Rajaniemen laatimilla, vähän karrikoiduillakin kysymyksillä selvitettiin muun muassa, mikä yrittäjyydessä on tärkeintä, miten yrittäjät suhtautuvat kasvuun ja riskiin sekä mikä tulevaisuudessa yrittäjänä innostaa eniten.

Lue lisää

1. Muista, että koti ja perhe ovat hyvinvoinnin kivijalka. Tasapainoisen arjen perusta on perhe, muista siis arvostaa sen parissa vietettyä aikaa.

2. Kehitä työyhteisöä. Hyvinvoiva ja eteenpäin menevä työyhteisö on menestyvän yrityksen kannalta välttämätön.

3. Verkostoidu. Ajatuksia on hyvä jakaa ja asioista keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Keskusteluyhteyksien laajentaminen oman…

Lue lisää

Nurmeslainen Pielispakari on kasvanut 30 neliön autotallileipomosta 10 miljoonan liikevaihtoa takovaksi valtakunnalliseksi leipomoyritykseksi. Menestysresepti löytyy karjalaisten juurien vaalimisesta.

Lue lisää

Eerika Aremo työskentee Elossa kuntoutuspäällikkönä jo lähes toista vuosikymmentä ja kertoo vuosien varrella tulleensa monta hyvää yhteistyökokemusta rikkaammaksi. – Onnistumisia kumppaneiden kanssa tapahtuu jatkuvasti. Konkreettisesti onnistumiset näkyvät esimerkiksi asiakaskäynneillä, kun jonkin monimutkaisen asian saa selitettyä asiakkaalle yhteisvoimin. Voisin kyllä melkeinpä väittää, että jokainen kohtaaminen kumppanien kanssa on omalla tavallaan hyvä.

Lue lisää

Moni yrittäjä pohtii, miten työttömyyskassan tai Kelan päivärahat lasketaan yrittäjille. YEL-vakuutuksen työtulon suuruus vaikuttaa työttömyysetuuden määrään. Yrittäjän onkin tärkeää pitää YEL-työtulo oikealla tasolla koko työuran ajan. YEL-vakuutuksen monipuolisuudesta kertovan juttusarjan viimeisessä osassa Elon liiketoiminta-asiantuntija Heta Virkki kertoo, miten YEL-vakuutuksen työtulo vaikuttaa yrittäjän työttömyysturvaan.

Lue lisää

Ladataan…