1. Mieti tarkkaan, millä alueella tai alueilla aiot toimia. Jos myöhemmin haluatkin laajentaa yrityksesi toimintaa, täytyy lisäluvista maksaa ja niiden hyväksymisiä odottaa, joskus kauankin.
  2. Perehdy kilpailutilanteeseen. Markkinoilla toimii paljon pieniä yrityksiä ja niitä tulee koko ajan lisää. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, millä alueella olisi tilaa ja markkinarakoa.
  3. Selvitä etukäteen, minkälaisia lupia
Lue lisää

Tieto sairastumisesta tulee usein yllätyksenä kuin myrskypilvi kirkkaalta taivaalta. Silloin kun tukea tarvitsisi kaikkein eniten, yrittäjä on yksin. Työntekijöillä on sairastuessaan käytössään paitsi työterveyshuolto, myös työpaikan tuki. Yrittäjällä vastaavaa turvaverkkoa ei useinkaan ole. Lisäksi yrittäjä joutuu kantamaan huolta yritystoimintansa jatkumisesta sairastumisestaan huolimatta.

Lue lisää
  1. Älä pelkää somea! Vaikka somen ottaminen haltuun voi pelottaa, sieltä pois jättäytyminen haittaa brändiä varmasti vielä enemmän kuin mikä tahansa näkyvyys.
  2. Ole aktiivinen. Tuota sisältöä säännöllisesti, muuten brändisi unohdetaan. Seuraa myös kommentteja ja palautetta ja reagoi niihin nopeasti.
  3. Tee oman näköistä sisältöä. Aitoutta rakastetaan ja ylimietityt postaukset näyttävät helposti falskeilta…
Lue lisää

Podcastit auttavat rentoutumaan ja pääsemään uusien maailmojen äärelle - mutta toimivat myös kouluttajina uudenlaista asiantuntijuutta hakeville. Tilaa henkilökohtainen mentori, inspiroija tai oman alasi ajankohtaisimmat aiheet suoraan korvanappeihin podcastien avulla.

Lue lisää

Luonteenvahvuudet löytyvät jokaisesta ihmisestä, mutta ihmiset eroavat niiden tunnistamisessa ja hyödyntämisessä. Vahvuutensa tuntevia työntekijöitä tarvitaan tulevaisuuden työelämässä erityisesti sen muuttuvan luonteen vuoksi. Digitalisaation vuoksi työelämä muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Työeläkeyhtiö Elon HR Partner Annette Lius tietää, mitä tulevaisuuden työntekijöiltä odotetaan.

Lue lisää

Esitimme Yrittäjän päivän aamu Elossa -tapahtuman osallistujille 12 kysymystä yrittäjyydestä. Tilaisuudessa esiintyneen Ponder Nobs Oy:n yrittäjän Petri Rajaniemen laatimilla, vähän karrikoiduillakin kysymyksillä selvitettiin muun muassa, mikä yrittäjyydessä on tärkeintä, miten yrittäjät suhtautuvat kasvuun ja riskiin sekä mikä tulevaisuudessa yrittäjänä innostaa eniten.

Lue lisää

Ladataan…