Elo tarjosi Suomen juhlavuoden kunniaksi sadalle suomalaiselle koululuokalle käyttöön vuodeksi Mightifier-sovelluksen. Mightifierin avulla koululaiset harjoittelevat positiivisen palautteen antamista tunnistaen vahvuuksia luokkakavereidensa päivittäisestä toiminnasta. Kysyimme yhdeltä mukana olevalta luokanopettajalta, miten hän kokee positiivisen palautteen ja vahvuuksiin keskittyvän kulttuurin edistävän päivittäistä jaksamista luokan arjessa.

Lue lisää
  1. Kävele mieli virkeäksi. Mitä intensiivisempi työ, sen intensiivisempi irtiotto tarvitaan. Järjestä työpaikalla tyhy-päivä kävelyn ympärille.
  2. Iloitse pienistä. Kun ongelmat ovat suuria, tai niiden korjaaminen on hidasta, kannattaa tietoisesti opetella iloitsemaan hyvin pienistä onnistumisista. Vaikka siitä, että on saatu pidettyä palaveri, jossa jokainen on saanut sanoa vapaasti mielipiteensä.
  3. Ajattele matkaa,
Lue lisää

Elon liiketoiminta-asiantuntija Kristiina Sandén on työskennellyt Elossa kolme vuotta ja kertoo vuosien varrella tulleensa monta hyvää yhteistyökokemusta rikkaammaksi. –On tullut törmättyä kumppaneiden myyjiin, jotka ovat jääneet positiivisina yhteistyökokemuksina mieleen, ja joiden ansiosta yhteistyö on aina ollut helppoa ja mukavaa, Kristiina kertoo.

Lue lisää
  1. Luo skaalautuva konsepti, jotta se on helppo toteuttaa uudessa ympäristössä. Ulkomailla tulee vastaan niin monia taisteluita, että yksikin vähemmän helpottaa työtäsi.
  2. Mieti tarkkaan, miksi haluat laajentaa toimintaasi ulkomaille. Moni ajattelee, että niin täytyy tehdä, mutta laajentaa voi myös Suomessa.
  3. Ole valmis joustamaan. Monet yrittäjät ovat niin ylpeitä tuotteistaan, että he…
Lue lisää

Osittainen varhennettu vanhuuseläke on eläkeuudistuksen mukanaan tuoma uusi eläkemuoto, jossa osan kertyneestä eläkkeestä voi ottaa maksuun jo ennen vanhuuseläkkeelle siirtymistä. Teimme tutkimuksen osittaiselle vanhuuseläkkeelle jääneistä selvittääksemme miksi he ovat päätyneet hakemaan sen ja jatkavatko he työskentelyä osittaisen vanhuuseläkkeen rinnalla.

Lue lisää

Ladataan…